PCDokters is een landelijke organisatie welke door het hele land vertegenwoordigd wordt door lokale ICT specialisten die zowel consumenten als zakelijke klanten ondersteunen. Er is altijd wel een PCDokter in uw regio.

We helpen graag bij het oplossen van uw ICT problemen!

Onze IT en computerdeskundigen zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ICT en kunnen u o.a. ondersteunen bij problemen met Windows, Mac en Linux. Ook op het gebied van serverbeheer, moderne werkplek inrichting en ondersteuning, websitebeheer (webmasters) en cloud diensten bieden we diverse diensten en services.

We zijn een non-profit organisatie ter behartiging van de belangen van zelfstandige ICT-ers.

De bij ons aangesloten deelnemers zijn zelfstandige ICT-bedrijven welke worden getoetst op verschillende gebieden, zodat de klant zeker weet dat de ingehuurde specialist ons kwaliteitskeurmerk verdient. Hiermee profileren én onderscheiden onze PCDokters / deelnemers zich bij potentiële opdrachtgevers en leveranciers. We bieden een collegiale omgeving waarbij kennis en ervaringen tussen de enthousiaste deelnemers worden gedeeld in een prettige sfeer. De bundeling van deze jarenlange ervaring, leidt tot het aanbieden van hoogwaardigere producten en diensten aan de klant. In samenwerking met leveranciers bieden onze deskundigen deze producten en diensten aan de klant.
 
PCDokters is een landelijke organisatie welke door het hele land vertegenwoordigd wordt door ICT specialisten die zowel consumenten als zakelijke klanten ondersteunen.