Word jij ons mede bestuurslid?

PCDokters is een non-profit organisatie ter behartiging van de belangen van zelfstandige ICT-ers én een kwaliteitskeurmerk voor deelnemende bedrijven die zich daarmee naar potentiële opdrachtgevers en leveranciers kunnen profileren.

Wie zoeken wij:
We zijn op zoek naar een mede bestuurslid. We geven de voorkeur aan iemand met bestuurlijke ervaring die zich goed kan inleven in ondernemers behoeften.

Wat verwachten wij van je:
Je bent een man of vrouw met grote affiniteit met de IT branche. Je bent minimaal een dag per week beschikbaar voor overleg en aanverwante werkzaamheden. Het huidige bestuur overlegt steeds op maandag en doet dit afwisselend op locatie in midden Nederland en deels ook via overleg op afstand. Daarnaast worden ook regelmatig (potentiële) relaties bezocht. Verplaatsen mag daarom geen bezwaar zijn en het bezit van eigen vervoer is noodzakelijk. Je bent samen met je collega bestuurders het aanspreekpunt van de Stichting en bewaakt de visie en het beleid van de stichting. Je kunt goed samenwerken in een klein team en bent in staat om zonder eigen belang, het belang van de stichting en haar deelnemers voor ogen te kunnen houden.

Werkzaamheden:

– Bewaken van / opstellen van lange termijn visie.
– Contacten onderhouden met deelnemers.
– Contacten leggen met / onderhouden van relaties en partners.
– Vinden van interessante producten, diensten en bedrijven.
– Ideeën ontplooien en nader uitwerken.
– Voorkomende administratieve werkzaamheden.
– Mede organisatie van bijeenkomsten op locatie.

Wat bieden wij?
We bieden een volwaardige bestuursfunctie voor in eerste instantie voor de periode van één jaar. Bij gebleken geschiktheid en na wederzijdse overeenstemming wordt deze functie omgezet in een bestuursfunctie voor onbepaalde tijd. De bestuurders verrichten hun werkzaamheden volledig onbezoldigd. Alleen een kleine onkosten- en reiskostenvergoeding is voorzien. Je krijgt veel waardering vanuit de deelnemers en je schrijft mee aan de toekomst van een nog jonge brancheorganisatie.

Heb je belangstelling voor deze functie?
Ben je enthousiast en wil je direct reageren stuur dan je motivatie en CV naar bestuur@pcdokters.nl

Ook mensen van buiten onze organisatie kunnen op deze vacature reageren.