PCDokters is belangenorganisatie voor de ICT branche, zonder winstoogmerk. Onze organisatie heeft landelijke vertegenwoordiging door ICT specialisten die zowel consumenten als zakelijke klanten ondersteunen met dagelijkse IT vraagstukken.

Wij – de aangesloten PCDokters – helpen u graag bij het oplossen van uw ICT problemen.
Onze deskundigen zijn op de hoogte van de laatste ICT ontwikkelingen kunnen u o.a. ondersteunen met installaties, reparaties en levering van hardware maar evengoed bij problemen met Windows, Mac en Linux. Ook op het gebied van serverbeheer, werkplekondersteuning, websitebeheer (webmasters) en Cloud diensten bieden wij ondersteuning.

Wij zijn een non-profit organisatie ter behartiging van de belangen van zelfstandige ICT-ers.
De bij ons aangesloten deelnemers zijn zelfstandige ict-ers en computerbedrijven welke worden getoetst op verschillende gebieden, zodat de klant zeker weet dat de ingehuurde specialist ons kwaliteitskeurmerk verdient. Hiermee profileren én onderscheiden onze deelnemers zich richting potentiële opdrachtgevers en leveranciers.

Wij bieden een collegiale omgeving waarbij kennis en ervaringen tussen de enthousiaste deelnemers worden gedeeld in een persoonlijke sfeer. De bundeling van deze jarenlange ervaring, leidt tot het aanbieden van hoogwaardigere producten en diensten aan de klant. In samenwerking met leveranciers bieden onze deskundigen deze producten en diensten aan de klant.